Η "Αλληλεγγύη για Όλους" στο "Φεστιβάλ της Ουμανιτέ"

12/09/2018 - 13:45

Για ακόμη μια χρονιά θα βρεθεί η "Αλληλεγγύη για Όλους" στο Παρίσι, για να συμμετέχει από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, σ' ένα από τα κορυφαία πολιτικά και πολιτιστικά γεγονότα που οργανώνονται διεθνώς, στο ετήσιο Φεστιβάλ του ιστορικού εντύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας, της εφημερίδας "Ουμανιτέ". 

Στο σημαντικό αυτό Φεστιβάλ που διεξάγεται στη γαλλική πρωτεύουσα, την "Αλληλεγγύη για Όλους" θα εκπροσωπήσει ο κ. Γιώργος Χονδρός, μέλος του Δ.Σ. 

Στο "Φεστιβάλ της Ουμανιτέ", που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο "Georges Valbon" στην περιοχή Λα Κουρνέβ, και το οποίο προσελκύει περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμου κάθε χρόνο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε συζητήσεις για την αναζήτηση εναλλακτικών πολιτικών και τρόπων διαμόρφωσης κοινού μετώπου ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό και στον φασισμό, αλλά και να παρακολουθήσουν σημαντικές συναυλίες, παραστάσεις, προβολές, εκθέσεις γαστρονομίας και φωτογραφίας απ' όλον τον κόσμο. 

Τέλος, όσοι βρεθούν στο Φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, τα οποία θα διατίθενται από την "Αλληλεγγύη για Όλους".