Η "Αλληλεγγύη για Όλους" στο "Φεστιβάλ της Ουμανιτέ"

12/09/2018 - 13:45

Για ακόμη μια χρονιά βρέθηκε η "Αλληλεγγύη για Όλους" στο Παρίσι, για να συμμετέχει από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, σ' ένα από τα κορυφαία πολιτικά και πολιτιστικά γεγονότα που οργανώνονται διεθνώς, στο ετήσιο Φεστιβάλ του ιστορικού εντύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας, της εφημερίδας "Ουμανιτέ". 

Στο σημαντικό αυτό Φεστιβάλ που διεξάγεται στη γαλλική πρωτεύουσα, την "Αλληλεγγύη για Όλους" εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Χονδρός, μέλος του Δ.Σ. 

Στο "Φεστιβάλ της Ουμανιτέ", που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο "Georges Valbon" στην περιοχή Λα Κουρνέβ, και το οποίο προσελκύει περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμου κάθε χρόνο, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε συζητήσεις για την αναζήτηση εναλλακτικών πολιτικών και τρόπων διαμόρφωσης κοινού μετώπου ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό και στον φασισμό, αλλά και να παρακολουθήσουν σημαντικές συναυλίες, παραστάσεις, προβολές, εκθέσεις γαστρονομίας και φωτογραφίας απ' όλον τον κόσμο. 

Τέλος, όσοι βρέθηκαν στο Φεστιβάλ, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, τα οποία διατέθηκαν από την "Αλληλεγγύη για Όλους". 

Φωτογραφίες: