Πλούσιο Πρόγραμμα το Δεκέμβρη στην Ετεροτοπία

05/12/2019 - 13:45

Ο Δεκέμβρης βρίσκει την Ετεροτοπία γεμάτη. Γεμάτη κόσμο, ιδέες και πρόγραμμα πλούσιο σε πολιτιστικές και πολιτικές δράσεις. Από σήμερα και μέχρι τις 20 του μήνα, δίνουμε έμφαση στην αλληλεγγύη και καλούμε καθέναν και καθεμία να ενισχύσει το καλάθι αλληλεγγύης με τρόφιμα & είδη υγιεινής.

Αυτό το μήνα, επανέρχονται μνήμες από την εξέγερση του 08' και ζωντανεύουν αφηγήσεις από τα γεγονότα του εμφυλίου πολέμου.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ Goals, συζητάμε με τους συντελεστές για το προσφυγικό αλλά και το σχέδιο απομόνωσης και «εγκλεισμού» που συντελείται σήμερα.

Συνεχίζουμε τις καθιερωμένες "Δευτέρες χωρίς Όνομα,ενώ την τιμητική του αυτόν το μήνα έχει ο σκηνοθέτης Ρόμαν Πολάνσκι.

Θα πραγματοποιηθούν όμορφες Μουσικές Βραδιές με μελωδίες από τη Δύση και την Ανατολή μέχρι το ρεμπέτικο στην Κατοχή και τον Εμφύλιο.

 H Ετεροτοπία λοιπόν είναι ένα σύνολο από πράγματα. Πράγματα που οργανώνονται με σκοπό να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη και να χτίζουμε σχέσεις διαφορετικές, σχέσεις που θα βασίζονται στην αλληλεγγύη.

Πάνω απ’όλα όμως είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας. Μια προσπάθεια που χρειάζεται συνεχώς ενίσχυση σε ιδέες για δράσεις και σε ανθρώπους με όρεξη να συμβάλλουν σε αυτό το εγχείρημα.

 

ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ

Πτολεμαίων 42, 2ος όροφος

 

Περισσότερα και αναλυτικό Πρόγραμμα/Πληροφορίες στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Eterotopia2