4ᶯ Δωρεάν διανομή τροφίμων σε 50 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, Σάββατο 20-12

19/12/2014 - 12:45

 

Η «αλληλεγγύη για όλους» στηρίζοντας τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Αττικής πραγματοποιεί για τέταρτη φορά δωρεάν διανομή τροφίμων σε 50 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. στην αποθήκη της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής (Μάνδρα Αττικής), η οποία μας έχει παραχωρηθεί από τη διοίκηση της Περιφέρειας.

Για περισσότερο από δυο χρόνια, οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στηρίζουν χιλιάδες νοικοκυριά με τρόφιμα τα οποία συγκεντρώνουν με παρεμβάσεις τους στα σούπερ μάρκετ, δωρεές και εκδηλώσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει στην «αλληλεγγύη για όλους» ο αριθμός των οικογενειών που προστρέχουν για στήριξη στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης έχει αυξηθεί δραματικά, φτάνοντας στα 5.000 νοικοκυριά, γεγονός που ισοδυναμεί σε 13.000 άτομα.

Η αυριανή διανομή θα φτάσει συνολικά στους 100 τόνους τροφίμων: ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, ντοματοπελτές, φακή και πορτοκάλια.

Επειδή όμως η φτώχεια θέλει και καλοπέραση… κατά τη διάρκεια της διανομής θα ψήσουμε και αλληλέγγυα σουβλάκια και θα πιούμε και αλληλέγγυο κρασάκι. Σας περιμένουμε!

Ολοι μαζί, σε μια αλυσίδα αλληλεγγύης, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 Αλληλεγγύη για όλους


Ακολουθει βιντεο απο την 3ᶯ Δωρεάν διανομή τροφίμων στις 28-6-14

 

 

Βίντεο: 

Διανομή 55 τόνων τροφίμων