ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

26/03/2022 - 15:45

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το κυβερνητικό κόμμα ασχολείται με τόση επιμονή με την αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη για Όλους», την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00, στα Προπύλαια. Απορούμε με την ανικανότητα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας να εντοπίσει σε τρία  τουλάχιστον δελτία τύπου-ανακοινώσεις-καλέσματα  της «Αλληλεγγύης για Όλους», την σαφή καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Δεν ξέρουμε πoιο από τα δύο ισχύει και πoιο είναι χειρότερο, το ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να κατανοήσουν το σαφές περιεχόμενο μίας ανακοίνωσης ή  ότι απλώς σκόπιμα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνητικού κόμματος αποκαλύπτεται, ποιος  βρίσκεται πίσω από το όργιο διαστρέβλωσης,  παραχάραξης και συκοφαντίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν.

Όσο για το ερώτημα σχετικά με  τα έξοδα της συναυλίας, θέλουμε να ενημερώσουμε το κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ, ότι η συναυλία γίνεται με την εθελοντική προσπάθεια και συνεισφορά όλων των συντελεστών της.