Αποστολή της «Αλληλεγγύης για Όλους» και του Κοινωνικού Ιατρείου Αθήνας στους πυρόπληκτους της Ηλείας

24/08/2021 - 10:15

Την Παρασκευή 20/08/2021 αντιπροσωπεία της «Αλληλεγγύης για Όλους» και του Κοινωνικού Ιατρείου Αθήνας επισκεφθήκαμε τα πυρόπληκτα χωριά της Ηλείας.

Στην επίσκεψη μας συναντηθήκαμε με εκπροσώπους των τοπικών δομών αλληλεγγύης και παραδώσαμε στο κέντρο συλλογής και διανομής του Δήμου Πύργου είδη πρώτης ανάγκης που έχουμε συγκεντρώσει στα πλαίσια της καμπάνιας.

Ευχαριστούμε τον αρμόδιο για θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης Δήμου Πυργαίων Πλεμμένο Ιώάννη για την ενημέρωση σχετικά με τις ανάγκες των πυρόπληκτων και την κάλυψη τους. Παράλληλα τις προηγούμενες ημέρες αγοράσθηκε και παραδόθηκε  ποσότητα ζωοτροφών σε κτηνοτρόφους των πυρόπληκτων περιοχών της Αρχαίας Ολυμπίας παρουσία του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παπαήλιου Σωτήρη.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την τεράστια οικολογική  και οικονομική καταστροφή. 

Είναι γεγονός ότι η κλιματική αλλαγή προκαλεί τεράστιες καταστροφές που επηρεάζουν την καθημερινότητα και δημιουργούν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης. Η «Αλληλεγγύη για Όλους» ενώνει τις δυνάμεις της με τις συλλογικότητες που αγωνίζονται για να σταματήσει η κλιματική  καταστροφή για να υπάρξει αναστροφή της κατάστασης σε όφελος της προστασίας του περιβάλλοντος και σε τελευταία ανάλυση της ίδιας της ύπαρξης της ανθρωπότητας.

Υπενθυμίζουμε τον τραπεζικό λογαριασμό σε μια προσπάθεια συνέχισης της υποστήριξης των πληγέντων περιοχών:

ALPHA BANK

ΙΒΑΝ : GR0901401050105002002025873

BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος :ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Με την ένδειξη ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ (είναι υποχρεωτικό)