Δεύτερη Διανομή Αγροτικών προϊόντων σε δομές Αλληλεγγύης

06/07/2020 - 12:00

Την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 η «Αλληλεγγύη για Όλους» ολοκλήρωσε τη δεύτερη διανομή γεωργικών προϊόντων σε δομές αλληλεγγύης.
Παραδόθηκαν ποσότητες τροφίμων, κυρίως πατάτες όσπρια και ρύζι σε δομές της Θεσσαλονίκης, Άλμπατρος, Ετεροτοπία, Καλαθάκι και  σε δομές της Αττικής, Μελίσσι,  Καισαριανή,   Αγία Παρασκευή,   Νέος Κόσμος,   Ίλιον,   Παγκράτι,   Παλαιά Κοκκινιά,   Κερατσίνι-Δραπετσώνα,   Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο  Πειραιά,   Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Περιστερίου,   Κυψέλη,   Νέο Ηράκλειο,  Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», Ελληνοαιθιοπικός Σύλλογος.
Οι ποσότητες διατέθηκαν  από ομάδες παραγωγών στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει  εγκαινιάσει h «Αλληλεγγύη για Όλους» μαζί τους.  
Σε συνθήκες πολύπλευρης κρίσης θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να οργανώνονται  δράσεις που φέρνουν κοντά διαφορετικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
Για την «Αλληλεγγύη για Όλους» είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεργασία μας με ομάδες παραγωγών, ειδικά σε μια περίοδο που η περιβαντολλογική κρίση επιφέρει δυσχερείς επιπτώσεις  στην αγροτική παραγωγή.
Η ανάγκη για να αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί την κρίση γίνεται όλο πιο επίκαιρη και επιτακτική.