Η αναζήτηση εκπαιδευτικών για το αλληλέγγυο σχολείο της Ετεροτοπίας συνεχίζεται!

13/10/2022 - 11:45

Μπες και συ στη διδακτική ομάδα της Ετεροτοπίας, επιλέγοντας να διδάξεις κάποιο από τα ακόλουθα μαθήματα, μοίρασε τη γνώση και κέρδισε μοναδικές εμπειρίες. Το αλληλέγγυο σχολείο βασίζεται στην ανιδιοτελή συνεισφορά δεκάδων εκπαιδευτικών κάθε χρόνο.

ΑΝΑΓΚΕΣ:
Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
Έκθεση [Δια ζώσης & Διαδικτυακά]
Μαθηματικά Προ. [Διά Ζώσης]
ΑΕΠΠ [Διά Ζώσης]
Αρχαία Προ. [Διαδικτυακά]
Μαθηματικά Γενικής [Διαδικτυακά]
 
Β ΛΥΚΕΙΟΥ
Φυσική Γενικής [Διά Ζώσης]
Χημεία [Διαδικτυακά]
Φυσική & Μαθηματικα Προ. [Διαδικτυακά]
Αρχαία Προ. [Διαδικτυακά]
 
Α ΛΥΚΕΙΟΥ
Άλγεβρα & Χημεία [Διαδικτυακά]
Το αλληλέγγυο σχολείο μας έχει ξεκινήσει μαθήματα εδώ και ένα μήνα, οι ανάγκες όμως σε αλληλέγγυους/ες διδάσκοντες/ουσες δεν έχουν καλυφθεί ακόμη. Ο αριθμός των μελών τόσο της μαθητικής όσο και της διδακτικής ομάδας έχει ξεπεράσει φέτος κάθε προηγούμενο!
 Αν επιθυμείς να μπεις σε ρόλο διδάσκοντα, συμπλήρωσε και εσύ την πλατφόρμα εγγραφής (για καθηγητή/τρια) και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου: https://www.eterotopia.gr/mathimata-gia-olous/eggrafes-2021-22/
Το αλληλέγγυο σχολείο συνεχίζει για 10η χρονιά. Αναγνωρίζοντας το εντατικοποιημένο εκπαιδευτικό σύστημα και τη δυσκολία πρόσβασης στη τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιούμε δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές & μαθήτριες λυκείου και όχι μόνο. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν μαθήματα ξένων γλωσσών καθώς και μαθήματα που σχετίζονται με την τέχνη και τον πολιτισμό ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών που θα υπάρξει.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας: eterotopia.school@gmail.com στο facebook είτε κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-20:00 στα τηλέφωνο: 6945507059 (Δημήτρης), 6948222258 (Έλενα), 6977264854 (Νίνα)