Ανακοίνωση: Zητούνται ηλεκτρονικοί υπολογιστές για το Aνοιχτό Σχολειο Μεταναστών Πειραιά

27/10/2014 - 14:00

Φίλες και φίλοι του Λιμανιού,

Το Λιμάνι της Αγωνίας βοήθησε να ιδρυθεί  το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά προ οκταετίας και έκτοτε υποστηρίζει έμπρακτα τη λειτουργία του.Το Σχολείο προσφέρει δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού σε μετανάστες, μαθήματα ευρωπαϊκών κ.ά. ξένων γλωσσών σε Έλληνες και μετανάστες, μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και μαθήματα χορού κ.ά. τεχνών σε όλους.Το ΑΣΜΠ είναι πλέον δημοφιλές όχι μόνο μεταξύ των μεταναστών, αλλά στην κοινωνία του Πειραιά γενικότερα.

Για τις ανάγκες των μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, το Σχολείο συγκεντρώνει μεταχειρισμένους υπολογιστές (πύργους,οθόνες, πληκτρολόγια). Ακόμα και υπολογιστές εκτός λειτουργίας αξιοποιούνται ως ανταλλακτικά από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Αν μπορείτε να διαθέσετε υπολογιστές στο Σχολείο, τηλεφωνήστε στο 6944354906 για να τους παραλάβουμε από το σπίτι/γραφείο σας.Μπορείτε επίσης να τους παραδώσετε απευθείας  στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, το οποίο στεγάζεται στο 14ο Γυμνάσιο, Αγ. Αναργύρων & Κω, Π.Κοκκινιά και λειτουργεί  Σάββατο και Κυριακή.

 Δημοτική Κίνηση "Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας"