Κοινωνική - Αλληλέγγυα Οικονομία, Στέκια
Το καφενείο της Κυδαθηναίων είναι ένα συνεργατικό καφενείο, στο οποίο δουλεύουμε όλοι ισότιμα, χωρίς ιεραρχίες και με πνεύμα αλληλεγγύης και συντροφικότητας.
Μοναστηράκι - Πλάκα
πλατεία Φιλομούσου Εταιρίας 2
Στέκια
Μία νέα δομή Αλληλεγγύης, με το συμβολικό όνομα «Το καπνισμένο τσουκάλι», ανέτειλε πρόσφατα, για να φωτίσει τον σκοτεινό ουρανό της ανέχειας.
Δήμος Χαϊδαρίου
Κουμουνδούρου 5
Τροφή, Πολιτισμός, Στέκια, Παιδεία
Δήμος Πετρούπολης
Καραϊσκάκη 60
Τροφή, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Χωρίς Μεσάζοντες, Πολιτισμός, Στέκια
Επιδιώκουμε τη δημιουργία ενός δικτύου ανοιχτού σε καθέναν και καθεμία που εμπνέεται από το τρίπτυχο ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ενός δικτύου αλληλεγγύης με στόχο να απλωθεί σε όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση, να στηρίξει τις υφιστάμενες δομές αλληλεγγύης, να βοηθήσει στην εξέλιξή τους και να δημιουργήσει νέες.
Π.Ε. Κορινθίας
Δήμος Ξυλοκάστρου
Τροφή, Πολιτισμός, Στέκια
Ποιοί είμαστε Είμαστε μια ανοιχτή ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν ότι η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση επιβίωσης όσων πληττόμαστε από την βαρβαρότητα των μνημονίων και της Τρόικας, η αντίσταση είναι μονόδρομος απέναντι στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης που εκτελεί εντολές και η αυτοοργάνωση είναι το εφαλτήριο για την ενεργοποίηση και συμμετοχή ΌΛΩΝ μας για την ανατροπή της συνεχούς κατάρρευσης Τι επιδιώκουμε Τη δημιουργία ενός δικτύου ανοιχτού στον καθένα και την καθεμία που εμπνέεται από το τρίπτυχο Αλληλεγγύη-Αντίσταση-Αυτοοργάνωση, ενός δικτύου αλληλεγγύης με στόχο να απλωθεί σε όλους τους συμπολίτες μας, να δημιουργήσει τείχος αντίστασης σε κάθε πλειστηριασμό, να στηρίξει κάθε δομή αλληλεγγύης, να στηρίξει και να βοηθήσει κάθε συμπολίτη μας που πλήττεται από την κρίση, να αντισταθούμε ενεργά σε κάθε μέτρο που οδηγεί στη φτωχοποίηση της κοινωνίας και που θα κάνει πράξη το σύνθημα
Π.Ε. Κορινθίας
Κάθε Πέμπτη μετά τις 8.00 μμ είναι διαθέσιμη στην ομάδα η αίθουσα του ισογείου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου.
Στέκια
Ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός ΧώροςΠασαμοντάνια λειτουργεί από το Μάη του 2010 στο κέντρο του Κορυδαλλού (Δημητρακοπούλου 23) ως ανοιχτό και δημόσιο πεδίο συνάντησης και δράσης όσων ασφυκτιούν μέσα στο υπάρχον κοινωνικό πλαίσιο και αμφισβητούν τις κυρίαρχες δομές και αντιλήψεις. Οι ανοιχτές συνελεύσεις του χώρου γίνονται κάθε Τετάρτη στις 20.30
Δήμος Κορυδαλλού
Δημητρακοπούλου 23
Πολιτισμός, Στέκια
Το «ταξίδι χωρίς χάρτη» είναι ένας πολιτιστικός – κοινωνικός χώρος έκφρασης και δημιουργίας με ελεύθερη συμμετοχή. Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα συναποφασίζονται από τους συμμετέχοντες μέσω της μηνιαίας συνέλευσης. Ο χώρος λειτουργεί χάρη στην ελεύθερη συνεισφορά και τις πρωτοβουλίες του καθενός που τον οικειοποιείται. Επιδιώκουμε οι δημιουργίες μας να μην σχετίζονται με τη λογική του εμπορίου και του θεάματος και προτάσσουμε την αμεσότητα και την αυτομόρφωση στην τέχνη χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη ενός ειδικού. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούρια άτομα.
Κάτω Πετράλωνα
Αριστοβούλου 16, Κ.Πετράλωνα To στέκι είναι ανοιχτό τις ώρες και μέρες που καλούνται τα εκάστοτε εργαστήρια και εκδηλώσεις.
Πολιτισμός, Στέκια, Γελοιογραφίες, ΥΓΕΙΑ, Τροφή
To Δίκτυο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών συστάθηκε από μέλη και φίλους της Δημοτικής Παράταξης Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού με Επικεφαλής τη Νάντια Σουμπασάκη.
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού
Νικολάου Πλαστήρα & Παρίτση, Νέο Ψυχικό
Πολιτισμός, Στέκια
Η Ανοιχτή Πόλη είναι μια δημοτική κίνηση που δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2006 και στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2006, όπου συμμετείχε με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, ψηφίστηκε από το 10,52% των δημοτών. Εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων από 4 δημοτικούς συμβούλους και από έναν/ μια σύμβουλο σε κάθε ένα από τα αντίστοιχα επτά διαμερισματικά.
Δήμος Αθηναίων
Πανεπιστημίου 56
Στέκια
Φτάνει πια η καταστροφή. Υπάρχει κι άλλη λύση, η ανάδειξη του πολιτισμού, η ένταξη του στην καθημερινότητα μας, στις βόλτες μας, στις παρέες μας. Η Ακαδημία Πλάτωνα μπορεί να αποκαλύψει την ιστορία της
Δήμος Αθηναίων
Τηλεφάνους 12

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Στέκια